Disclaimer


Bordspel-kopen werkt samen met partner websites. Alle producten die worden getoond op deze website, worden verkocht door een of meerdere van onze partner websites. Wij verkopen zelf geen producten die op deze website worden getoond.

Heeft u vragen die te maken hebben met uw bestelling(en) of producten die te vinden zijn op deze website? Dan kunt u contact opnemen met de betreffende partner website waar u naar bent doorgelinkt.

Bordspel-kopen.nl spant zich in om de inhoud van de website zo actueel mogelijk te houden. Echter zijn wij voor de informatie (productdata) van alle producten afhankelijk van onze partner websites. Ondanks de zorg en aandacht die wij en onze partners hieraan besteden, is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De prijzen en productinformatie op onze website zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. De uiteindelijke prijs van de producten wordt bepaald door onze partners. Aan de prijzen in informatie die wij tonen op onze website kan geen aansprakelijkheid verleend worden.

De informatie die wij aanbieden op onze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op correctheid. De informatie op deze website kan op elk moment worden gewijzigd zonder voorafgaande mededeling van Bordspel-kopen.nl.

Bordspel-kopen.nl kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor links die zijn opgenomen op de website of voor diensten van derden. Hoewel wij er altijd naar streven om deze website permanent beschikbaar te hebben, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele gevolgen van het -tijdelijk - niet beschikbaar zijn van de website.