Over ons


Bordspel-kopen.nl heeft als doel om bezoekers te informeren over alle beschikbare bordspellen die worden aangeboden. Hiervoor werken we samen met partner websites van wie wij het aanbod hebben opgenomen op bordspel-kopen.nl. Hiermee stellen wij onze bezoekers in staat om op 1 platform alle bordspellen te vinden, vergelijken en uiteindelijk te kopen bij een van onze aangesloten partner websites.

Wij tonen honderden bordspellen in verschillende categorieën en prijssoorten. Voor ieder wat wils.

Want zeg nou zelf, er gaat toch niets boven een gezellige avond bordspellen spelen met gezin, familie of vrienden?

Hoe verdienen wij geld?


Bordspel-kopen.nl is een gratis platform voor bezoekers. Partner websites betalen ons niet om opgenomen te worden op onze website. Pas wanneer u doorklikt naar een partner website en daar vervolgens een bordspel koopt ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de betreffende partner website.


Met behulp van deze vergoeding kunnen wij bordspel-kopen.nl verder ontwikkelen zodat wij bordspel enthousiastelingen op een zo gebruiksvriendelijke manier onze diensten kunnen blijven aanbieden. Daarnaast helpen we u ook graag met al uw vragen. Heeft een vraag voor ons? Neem contact met ons op.

Uw bordspellen aanbod op bordspel-kopen.nl?


Heeft u een online platform waarop uw bordspellen verkoopt en wilt u uw aanbod tonen op bordspel-kopen.nl? Wij zijn altijd geïnteresseerd in het uitbreiden van ons aanbod. Neem daarvoor contact met ons op.