30 Seconds

Op zoek naar 30 Seconds? Op bordspel-kopen.nl tonen we alle edities en uitbreidingen van 30 Seconds. Misschien wel het bekendste partyspel van Nederland uitgegeven door 999 Games.

Bekijk alle 30 Seconds uitgaves en vergelijk de prijzen bij de verschillende aanbieders. Zo scoor je altijd de beste deal voor je nieuwe bordspel.

Toont alle 5 resultaten

Het 30 Seconds spel

30 Seconds is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de bekendste en meest verkochte partyspellen van Nederland. Grootte kans dus dat je het al eens hebt gespeeld met je vrienden, familie of op een feestje.

Je speelt 30 Seconds in teams, hierdoor is het ook erg geschikt om met grotere groepen te spelen. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk begrippen te raden binnen 30 seconden. Je trekt een kaartje waar 5 begrippen op staan die je moet omschrijven zonder het woord te noemen. Je teamgenoten moeten raden welk begrip er omschreven wordt. Elk begrip dat goed geraden wordt betekend een stap vooruit op het speelbord.

De dobbelsteen die je voor elke beurt moet gooien kan je echter tegenwerken en zorgen voor strafpunten. Deze strafpunten zorgen ervoor dat je minder stappen vooruit mag op het speelbord. Het team dat als eerste de finish haalt op het speelbord, heeft gewonnen.

30 Seconds uitbreidingen

Na al die potjes ken je misschien alle begrippen wel uit je hoofd. Gelukkig is er nu ook een uitbreiding voor 30 Seconds beschikbaar. Deze uitbreiding bevat 240 kaarten en 2400 begrippen. Dit zijn oude begrippen in een andere combinatie maar ook meer dan 1000 nieuwe. Genoeg ingrediënten voor meer gezellige potjes 30 seconds met jouw vrienden of familie.

30 Seconds junior editie

30 Seconds is leuk om te spelen met de hele familie, maar sommige begrippen zijn nog niet te begrijpen voor jonge kinderen. Gelukkig is er nu ook 30 Seconds Junior. Deze editie bevat speciale begrippen die beter te begrijpen zijn voor jonge kinderen. Op deze manier is het spel echt leuk voor het hele gezin. Ook leuk om te spelen op school, de naschoolse opvang of tijdens een verjaardagsfeestje.

30 Seconds Everyday Life

Naast het basisspel en de gewone uitbreiding is er nu ook 30 Seconds Everyday Life. Een variant van het bekende 30 Seconds spel waarbij de begrippen gaan over alledaagse zaken in en om het huis. Deze begrippen zijn makkelijker te omschrijven waar door deze variant beter is te spelen voor jongere kinderen dan het originele 30 Seconds spel.

Welke 30 Seconds variant is het leukst?

Voor welke variant van 30 Seconds je het beste kan kiezen is afhankelijk van het gezelschap waar je van plan bent het vaakst mee spelen. De basis editie van 30 Seconds bevat begrippen die voor kinderen best lastig zijn. Denk hierbij aan personen, bedrijven, merken, artiesten, gebeurtenissen, sporters etc. Daarom is de aanbevolen leeftijd ook vanaf 12 jaar.

Ben je niet goed met namen dan is de variant Everyday Life van 30 Seconds een goed alternatief. Deze editie bevat meer begrippen over het alledaagse leven en is daardoor ook beter geschikt voor jongere kinderen.

Speel je het vaak met kinderen kies dan voor de 30 Seconds Junior editie. De begrippen op de kaartjes past beter bij het kennisniveau van kinderen maar is ook zeker met het hele gezin te spelen.

Ben je helemaal fan van de originele editie van 30 Seconds alleen kan je alle begrippen wel dromen? Ga dan voor de 30 Seconds uitbreiding en krijg 250 nieuwe kaarten met meer dan 1000 nieuwe begrippen om te raden en omschrijven.

Kom je uit Vlaanderen dan is er ook een speciale 30 Seconds Vlaamse editie op de markt gebracht.
Categorieën


Zoeken


Wat mag het kosten?


Leeftijd

Speelduur

Aantal spelers

Bekende series

Uitgevers

Talen

Recente bekeken