Tapestry

Tapestry is een strategisch en ontwikkelingsspel uitgegeven door 999games en ontwikkeld door succesauteur Jamey Stegmaier. Creëer het verhaal van jouw eigen unieke beschaving. Je start het spel met niets en ontwikkelt je op de 4 ontwikkelingssporen (wetenschap, technologie, ontdekkingsreis en militair) om steeds betere beloningen en voordelen te ontvangen. Naast het originele bordspel is er ook de uitbreiding plannen en complotten van Tapestry uitgegeven.

Toont alle 2 resultaten

Tapestry het bordspel

Bij Tapestry creëer jij het verhaal van je eigen unieke beschaving. Hoe je dit doet? Dit gaat door de ontwikkeling van 4 ontwikkelingssporen (wetenschap, technologie, ontdekkingsreis en militair). Door je te richten op een specifiek spoor of juist een evenwichtige aanpak ontvang je steeds meer voordelen en betere beloningen. Verhoog je inkomen, bouw aan je hoofdstad, haal het beste uit je unieke vaardigheden en trek tapijtkaarten, die het verhaal vertellen van jouw unieke beschaving. Je speelt Tapestry vanaf ongeveer 12 jaar met 1 tot 5 spelers en een potje duurt gemiddeld 90 minuten.

Tapestry uitbreiding

Krijg je geen genoeg van het bordspel Tapestry? Dan zijn er ook uitbreidingen voor beschikbaar. De eerste uitbreiding die is verschenen is Tapestry Plannen en complotten. Een echte toevoeging want naast aanpassingen en nieuwe scenario’s word je in deze uitbreiding uitgedaagd om nieuwe strategieën te bedenken om je beschavingen te laten groeien. Nog meer reden om Tapestry vaker uit de kast te halen.

Tapestry aanpassingen

Om het spel Tapestry gebalanceerder te maken is sinds de release aan spelers wereldwijd gevraagd om de uitslag van de gespeelde potjes door te geven. Daarbij werd gekeken naar het aantal behaalde punten en de beschavingen waarmee werd gespeeld. Na het bestuderen van deze gegevens is er besloten kleine aanpassingen door te voeren zodat de verschillende beschavingen beter gebalanceerd zijn. Wil je deze aanpassingen ook doorvoeren in je eigen Tapestry bordspel? Download dan deze beschavingsaanpassingen van de website van 999games.
Categorieën


Zoeken


Wat mag het kosten?


Leeftijd

Speelduur

Aantal spelers

Bekende series

Uitgevers

Talen

Recente bekeken